Tuesday, March 18, 2014

I am bossy.

Judges 4:4-9

As much as I love Sheryl Sandberg, and Amy Poehler, and Beyonce, I cannot get behind the 'Ban Bossy' campaign.

I do not ban words, even figuratively speaking.  Nothing gives a word more power than letting your enemies know just how much you hate it.  Just like children testing out curse words, the word that gets the reaction is the one that gets repeated.

How do you take a way an opponent's power to hurt you with words?  By owning those words.  For example, the African-American community has so thoroughly owned N, that now most civilized people are afraid to even use it.  I call that progress.

Nerd and Geek are also now badges of honor as smart and imaginative people have taken over the entertainment industry through sheer force of awesome, promoting not just fantasy and science fiction, but real science as well.  Cosmos, Ifuckinglovescience.com, and xkcd.com (be sure to roll over the comic for great commentary) are great examples of this trend toward smart entertainment.

I own Bossy.  I have been 'bossy' and 'know-it-all' and 'teacher's pet' since kindergarten, and I don't plan to stop any time soon.  If you are too stubborn, stupid, or sexist to communicate with in a neutral tone, then I will get bossy on your ass, and I will enjoy it.  Bossy gets it done.  I don't use it every day, but when I need to, I whip out my bossy and it gets results.  Every time.

I don't like: "I'm not bossy, I'm the boss."  I prefer: "Bossy?  Damn straight I'm bossy.  Get to work."

  

1 comment:

  1. Cách bổ sung collagen hiệu quả nhất hiện nay được cho là sử dụng thực phẩm chức năng có chứa thành phần này. collagen nhật bản Với thị trường phong phú các loại collagen thì không phải là việc khó để tìm kiếm loại phù hợp với cơ thể.

    Phổ biến nhất hiện nay là các loại collagen Nhật Bản, Mỹ, Pháp... với thành phần collagen tự nhiên cao, giúp việc chống lão hóa da, ngăn chặn các vết nhăn, giúp da căng đều, Collagen shiseido dạng nước Nhật trắng sáng hơn.

    Tuy nhiên, các chuyên gia sức khỏe lại cho rằng khi uống collagen đến dạ dày sẽ bị phân huỷ thành các axit amin, chính các axit amin này sẽ hấp thu vào cơ thể. phụ nữ cho con bú có nên uống collagenThắc mắc của rất nhiều chị em vẫn chưa được giải đáp, các bạn hãy theo dõi để giải quyết vấn đề thắc mắc này nhé! Và đến thời điểm hiện nay chưa có một bằng chứng khoa học nào chứng minh là các axit amin sau khi được hấp thu vào trong máu sẽ được tổng hợp trở lại thành collagen để tạo ra những tác dụng đẹp như mong muốn.

    Do đó, việc uống collagen không khác gì ăn thịt, mang thai tháng thứ 5 nên ăn gìcâu hỏi thường gặp nên hôm nay mình sẽ giải đáp thắc mắc này cho các mẹ. cá hoặc các loại thực phẩm giàu dinh dưỡng vì collagen sẽ được tiêu hóa thành các axit amin như các protein khác.

    ReplyDelete